Lees hier de ervaringen van andere vrouwen met de menstruatiecup.

NB: Bij het plaatsen van je ervaring met de Iriscup of Naturcup menstruatiecup vragen we je emailadres. Deze word niet getoond bij de review over je menstruatiecup. Het geeft de mogelijkheid rechtstreeks contact met je op te nemen als dat gewenst is.

Klik hier om jouw review te plaatsen


Submit your review
* Required Field

Feb 21, 2017 by Anonymous
Naam: AM • 
Je Mening In één Zin: Geweldig • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iris Cup L 

Geweldig!! Het engie waar ik spijt van heb is dat ik er niet eerder mee begonnen ben. Ondertussen ook meerdere vriendinnen aan de cup gekregen


Heel goed

Nov 22, 2016 by Anonymous
Naam: Anouk • 
Je Mening In één Zin: Heel goed • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Magnetronsterilisator • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Zeer goed 

Zondag een sterilisator voor de magnetron gekocht en dinsdag in huis heel goed ga zeker hier mijn volgende menstruatiecup bestellen.


Geweldig

Nov 02, 2016 by Anonymous
Naam: Twinkle23 • 
Je Mening In één Zin: Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Menstruatiecup (mooncup) • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: - 

In het begin was ik een beetje sceptisch, maar nu ben ik helemaal om.
De eerst paar keer inbrengen was ik nog steeds niet overtuigd, omdat het wat lastig was.
Inmiddels gaat her me gemakkelijk af, en oh wat geeft zo'n cup een schoon gevoel! Ik hoef me geen zorgen meer te maken over doorlekken of iets.
Ik raad het echt elke vrouw aan!


Perfect!

Sep 23, 2016 by Anonymous
Naam: Floor • 
Je Mening In één Zin: Geweldig product en goede service • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup 

Ik ben heel blij met de menstruatiecup. Geen gedoe meer met tampons en maandverband en ook nog eens veel beter voor het milieu. Het was heel even wennen in het begin maar wil nu niet anders meer. Service en verzending was ook prima.


Feb 01, 2016 by Anonymous
Naam: Ilse • 
Je Mening In één Zin: Ik zou niet meer zonder willen! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Naturcup, maat 0 • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Goed 

Ik ben erg blij met de cup, ik heb hem nu gebruit voor één cyclus en het zit goed, en je kan gewoon alles doen. Het uithalen vind ik wat lastiger, maar ze zeggen dat het steeds makkelijker wordt.
Mijn grootste irritatie bij de tampon was dat touwtje, omdat ik iedere week zwem. We kleden om in een groepskleedkamer waarin de meeste meiden nog niet ongesteld zijn (ik ben ook pas 13 maar toch).
Ik vind het jammer dat het niet wat bekender is, het werkt super maar er zijn niet veel mensen die het kennen.


Jan 05, 2016 by Anonymous
Naam: Lieselotte • 
Je Mening In één Zin: Positief • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup kleine maat • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Goed 

Geweldig!
Goede levering en heel handig in gebruik!
Het voelt veel schoner aan, nu het niet opgezogen wordt door een prop gebleekt papier.
Eruithalen vergt enige handigheid, maar is prima te doen!
Dit is de eerste dag dat ik hem gebruik, dus heb de sterilisator nog niet gebruikt.


Een aanrader!

Oct 12, 2015 by Anonymous
Naam: Judith • 
Je Mening In één Zin: Zorgeloos ongesteld zijn, wat een uitkomst! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Nature cup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Snel 

Ik ben nu 3 jaar in het bezig van de nature cup, en nog steeds tevreden! Makkelijk in te brengen en je kunt zonder zorgen overal naar toe! Dit geeft een hoop vrijheid en vind het niet meer vervelend om ongesteld te zijn.
Zelf doe ik aan het einde van mijn menstruatie de cup wassen met zeep en daarna ik een beker met zuurstofbleekmiddel (van het merk Ecover) zodat de cup weer mooi schoon word en niet gaat stinken, begin van de menstruatie kook ik hem weer uit.

Dit is zeker een aanrader voor alle meiden/vrouwen!


Erg blij met iriscup!

Oct 04, 2015 by Anonymous
Naam: Maartje • 
Je Mening In één Zin: Wat een uitvinding! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup 

Nu twee dagen de iriscup in bezit en ik ben helemaal verkocht! Inbrengen ging direct goed. Ok, eruit halen vergt enige behendigheid maar ook dat had ik binnen een dag onder de knie. Had ik dit maar jaren eerder ontdekt...ik voel hem niet zitten en ik verheug me nu al op de sportschool en de sauna!


tevreden

May 29, 2015 by Anonymous
Naam: Ine • 
Je Mening In één Zin: Het beste idee • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Nature cup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Prima 

nu 2 dagen de nature cup in gebruik en ben zeer enthousiast. Het voelt fijn want je voelt m namelijk niet zitten. Ben heel benieuwd of ik volgende maand ook tijdens de "heftige" dagen nog enthousiast ben en geen last krijg van lekkage. Dat was bij tampons mijn grootste irratie....... Inbrengen en uithalen ging in 1 keer goed. Het lijkt me ook ideaal voor zwembad en sauna. En een mooie bijkomstigheid; het scheelt enorm in de kosten. Jammer dat het niet zo bekend is. Je praat er ook niet gauw over maar ik zou het iedereen willen aanraden.


Heel blij met de Iriscup!

May 07, 2015 by Anonymous
Naam: Laura • 
Je Mening In één Zin: Heel tevreden • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Niks op aan te merken, goed verzorgd 

Ik gebruik al een aantal jaar de Iriscup en ik ben er zo blij mee. Ik voel me zo heerlijk vrij en kan alles doen wat ik wil. Ik heb ook nooit last van lekken. In het begin was het wel even wennen, maar toen ik het eenmaal door had, ging het super! Ik vind het ook fijn dat ik minder belastend bezig ben voor het milieu.
Ik dacht eerst dat ik er niet tegen zou kunnen omdat ik niet tegen tampons kan, dus durfde ik het niet te proberen. Gelukkig heb ik het uiteindelijk wel gedaan, want ik heb nergens last van!
Mijn enige minpuntje is dat je de cup moet steriliseren en dat ik dan weleens vergeet dat ik een pannetje op het vuur heb staan. Dan smelt cup en is natuurlijk niet meer te gebruiken, maar dat is gewoon stom van mezelf. Steriliseren in de magnetron met de sterilisator werkte voor mij niet goed en ik vond het ook niet zo handig.


Mar 19, 2015 by Anonymous
Naam: Barbara • 
Je Mening In één Zin: Geweldig • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Goed 

Het is in het begin erg wennen maar nu het indoen en eruithalen goed gaat wil ik niks anders meer. Veel eerder moeten doen.


Geweldige uitvinding...

Feb 09, 2015 by Anonymous
Naam: Jacqueline • 
Je Mening In één Zin: Super !!!! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Naturcup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Prima ! 

Geweldige uitvinding !
Had ik dit produkt maar jaren eerder ontdekt....
Na even oefenen met inbrengen raakte ik met de naturcup vertrouwt en wil ik niet anders meer ! Tot mijn verbazing voel je de cup echt beslist niet zitten .
Ik bespaar enorm op tampons en maandverband / inlegkruisjes, alhoewel ik in m'n 2 zwaarste dagen wel een maandverband voor de nacht extra gebruik omdat ik anders de nacht niet zonder doorlekken doorkom.
Maar ik zou zeggen : zelf uitproberen !
Ik vind 't ook fijn zo aan een beter milieu mee te werken ...


Helemaal happy

Feb 01, 2015 by Anonymous
Naam: Tamara • 
Je Mening In één Zin: Zo gemakkelijk • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Goed 

Me vriendin heeft me over de Iriscup verteld en in het begin dacht ik jakkus dat lijkt me niks. Maar ze was zo positief dat ik toch wel nieuwsgierig werd. Ben zo happy dat ik het geprobeerd heb, hoef nu op school niet meer naar de wc om te verschonen en voel me zekerder. Ook stinkt het niet


Super!

Jul 11, 2014 by Anonymous
Naam: Kim • 
Je Mening In één Zin: Ik ga NOOIT meer terug naar tampons! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Prima, niets op aan te merken 

Ingegeven door de wens minder afval te produceren kocht ik - enigszins afwachtend - de Iriscup. Met een open houding, maar -eerlijk is eerlijk - toch ook wel enigszins sceptisch over gebruiksgemak, etc.
Na binnenkomst direct gesteriliseerd en 'geoefend' met inbrengen. Dat viel me eigenlijk 100% mee, maar de echte test kwam natuurlijk pas tijdens de menstruatie.
Welnu, alle scepsis is weg! Het is comfortabeler dan tampons/maandverband: ik voel hem totaal niet zitten, hoef slechts 's ochtends en 's avonds te verschonen en kan de rest van de tijd compleet vergeten dat ik ongesteld ben. Het verschonen leek me 'gedoe', maar ook dat stelt niets voor en is (op eigen toilet met wasbakje binnen handbereik) zo gebeurd.
Daarnaast voel ik me veel frisser (geen geurtjes en geen 'ongelukjes'). Heb zelfs met veel zelfvertrouwen hagelwit ondergoed en lichte broeken gedragen 😉

Tampons en maandverband komen bij mij het huis niet meer in!
Zo bespaar ik vanaf nu zonder in te boeten op comfort 3500 tampons en 750 euro die ik letterlijk niet meer weggooi!
Iedereen die twijfelt wil ik op het hart drukken vooral het te proberen.


Geweldig!

Jun 18, 2014 by Anonymous
Naam: Hester • 
Je Mening In één Zin: Helemaal top! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Ik had hem binnen 24 uur in huis! 

Gisteren de iriscup binnengekregen. Heb het inbrengen net zo lang geoefend totdat het me lukte (wat wel even een beetje pijnlijk was), maar als de cup er eenmaal inzit voel ik helemaal niets meer! Echt ideaal! Vooral een uitkomst met werk en vakanties denk ik. 🙂


Iriscup

Jun 06, 2014 by Anonymous
Naam: Angelien • 
Je Mening In één Zin: Dit had ik 25 jaar geleden moeten hebben • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Zeer snelle service 

1e keer gebruik. Super, het is ff wennen om het te gebruiken maar 1e 2 dagen ff om de 7 uur verwisselen en inlegkruisje voor zekerheid gedaan maar daarna kun je hem vrijwel de hele dag in houden. Wat een uitkomst. Geen maandverband meer nodig. Dus ik raad het zeker aan. Voel hem ook niet zitten dus geen probleem. Superuitvinding en waarom is dit product gewoon niet bekend onder alle vrouwen net als maandverband en tampons????????


Top product!

May 19, 2014 by Anonymous
Naam: Patricia • 
Je Mening In één Zin: Helemaal tevreden mee • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Naturcup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Super snel en discreet 

Ik gebruik de cup nu drie maanden en ben er erg blij mee. Het is veel gemakkelijker en schoner dan al dat maandverband!


Doen!

Dec 06, 2013 by Anonymous
Naam: Iris • 
Je Mening In één Zin: Het was even wennen maar ik wil nu niks anders meer • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Prima 

Ik heb echt héél erg moeten wennen aan mijn cup. Eerst kreeg ik hem er niet in, toen kreeg ik hem er niet uit. Ik vond het allemaal maar eng. Maar omdat ik zo enthousiast was over het idee (niet meer al dat vieze afval in huis) heb ik toch doorgezet.

Nu ben ik daar blij om want ik vind het echt fijn. Hiervoor gebruikte ik maandverband. Dat irriteerde mijn huid, vooral als ik veel moest fietsen. Bovendien ruik je het (okee, dat kan verbeelding zijn) en het ergste: soms lekt het er langs.

Niks van dit alles met de cup. Je ziet hem niet, je voelt hem niet en je ruikt hem niet. Wat erin komt gaat meteen in de wc of de wastafel en weg ermee. Superhygienisch en comfortabel.

Tip voor beginners: er staat bij dat je hem minder diep dan een tampon moet doen. Maar omdat ik nooit tampons gebruikte wist ik niet goed hoe diep dat dan was 🙂 Als je de cup te diep naar binnen doet, krijg je hem er minder makkelijk uit en heeft hij meer de neiging om te gaan lekken. Bij mij in ieder geval wel. Mijn ervaring is dat hij goed zit zo gauw het steeltje niet meer uitsteekt. Verder hoeft ie niet.


Super product!

Nov 11, 2013 by Anonymous
Naam: Renate • 
Je Mening In één Zin: Zeer positief! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iris cup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Prima 

Ik ben zeer tevreden over de Iris cup!
Het is echt iedereen aan te raden, daarom vul ik deze review in!(zulke dingen vergeet ik normaal)
Mijn menstruatie beïnvloed mij nu nauwelijks!
Geen onaangename geurtjes. Een tampon moest ik ook veel vaker vervangen. Even oefenen en je bent het in en uitbrengen snel gewend.
Zwemmen gaat er prima mee. Tijdens het douchen/omkleden na het sporten ben ik ook een stuk meer op mijn gemak als ik ongesteld ben. Ik heb echt het idee dat ik milieu bewust bezig ben, zeker als ik eraan terug denk hoeveel tampons ik in een week gebruikte!

Ik kan het echt alle vrouwen aanraden!


Laat je ongesteldheid nooit meer je irritatie zijn!

Oct 25, 2013 by Anonymous
Naam: Maaike • 
Je Mening In één Zin: Ik heb nauwelijks nog in de gaten dat ik menstrueer. • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Snel 

Ik was erg optimistisch in het begin. Met name vroeg ik mij af hoe om te gaan met een net verwijderde, volle cup. Het legen van de cup gaat gemakkelijk en met lactacyd is het makkelijk schoon wassen. Ik heb wel altijd een slijmsliert hangen na het verwijderen maar met een beetje toiletpapier is dat zo opgelost. Ik zal de cup niet zo snel verschonen op een openbaar toilet/festival omdat ik wel bang ben hem uit mijn handen te laten vallen bij het verwijderen.

Het inbrengen en verwijderen kost echt even oefenen maar als je jouw manier hebt gevonden is het een klusje van niets. Het zit super comfortabel, en ik merk niet eens meer dat ik menstrueer. Ik vergeet zelfs wel eens dat ik de cup in heb.

Mijn ONGESTELDHEID is veranderd in een menstruatie!


Cups & zo 0365450055 Ivoorstraat 16 Almere FL, 1339GS NL 4.8 5.0 42 42 Geweldig!! Het engie waar ik spijt van heb is dat ik er niet eerder mee begonnen ben. Ondertussen ook meerdere vriendinnen aan de cup gekregen
Page:
123

Feb 21, 2017 by Anonymous
Naam: AM • 
Je Mening In één Zin: Geweldig • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iris Cup L 

Geweldig!! Het engie waar ik spijt van heb is dat ik er niet eerder mee begonnen ben. Ondertussen ook meerdere vriendinnen aan de cup gekregen


Heel goed

Nov 22, 2016 by Anonymous
Naam: Anouk • 
Je Mening In één Zin: Heel goed • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Magnetronsterilisator • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Zeer goed 

Zondag een sterilisator voor de magnetron gekocht en dinsdag in huis heel goed ga zeker hier mijn volgende menstruatiecup bestellen.


Geweldig

Nov 02, 2016 by Anonymous
Naam: Twinkle23 • 
Je Mening In één Zin: Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Menstruatiecup (mooncup) • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: - 

In het begin was ik een beetje sceptisch, maar nu ben ik helemaal om.
De eerst paar keer inbrengen was ik nog steeds niet overtuigd, omdat het wat lastig was.
Inmiddels gaat her me gemakkelijk af, en oh wat geeft zo'n cup een schoon gevoel! Ik hoef me geen zorgen meer te maken over doorlekken of iets.
Ik raad het echt elke vrouw aan!


Cups & zo 0365450055 Ivoorstraat 16 Almere FL, 1339GS NL 4.8 5.0 42 42 Geweldig!! Het engie waar ik spijt van heb is dat ik er niet eerder mee begonnen ben. Ondertussen ook meerdere vriendinnen aan de cup gekregen