Lees hier de ervaringen van andere vrouwen met de menstruatiecup.

NB: Bij het plaatsen van je ervaring met de Iriscup of Naturcup menstruatiecup vragen we je emailadres. Deze word niet getoond bij de review over je menstruatiecup. Het geeft de mogelijkheid rechtstreeks contact met je op te nemen als dat gewenst is.

Klik hier om jouw review te plaatsen


Submit your review
* Required Field

Aanrader!

Mar 21, 2012 by Anonymous
Naam: Esther • 
Je Mening In één Zin: Super handig, milieuvriendelijk en voordelig • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: NatureCup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Snelle levering 

Het was even wennen met eruit halen, maar nu kan ik het aan iedereen aanraden: niet meer doorlekken, iets minder vaak hoeven verwisselen, je kunt er mee sporten en komende jaren niks hoeven kopen (dus goedkoper en ook geen afval)!


Mar 12, 2012 by Anonymous
Naam: Joy • 
Je Mening In één Zin: Begon met enige twijfel, maar ben nu erg blij. • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Naturecup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Snel en goed 

Nou t was wel wennen maar dat was meer t idee, want na 5min zat tie al en t voelde gelijk veilig. Nog even een back up gebruikt maar dat was eigenlijk niet nodig. Top dus!! En milieu vriendelijker : )


Mar 12, 2012 by Anonymous
Naam: Joy • 
Je Mening In één Zin: Begon met enige twijfel, maar ben nu erg blij. • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Naturecup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Snel en goed 

Nou t was wel wennen maar dat was meer t idee, want na 5min zat tie al en t voelde gelijk veilig. Nog even een back up gebruikt maar dat was eigenlijk niet nodig. Top dus!! En milieu vriendelijker : )


Feb 29, 2012 by Anonymous
Naam: GAppel • 
Je Mening In één Zin: Ideaal! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Naturcup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Prima, snel geleverd 

Eerst dacht ik hoe ga ik dat ding in godsnaam inbrengen maar uiteindelijk viel het hartstikke mee! Ideaal met zwemmen enz.. Voelt ook heel hygienisch aan.


Feb 25, 2012 by Anonymous
Naam: Saskia • 
Je Mening In één Zin: Was even wennen maar ben nu heel tevreden • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Heel snel alles ontvangen 

Hoi, Zo'n cup leek me eerst zo'n groot ding. Maar er toch een aangeschaft. Ik moest de eerste keer wel wennen, hoor. Maar nu ben ik er super blij meee, Het is veel handiger.


Cups & zo 0365450055 Ivoorstraat 16 Almere FL, 1339GS NL 4.8 5.0 45 45 Ik heb voor Cups&Zo gekozen omdat ik een cup wilde van echte medische silicone. Dat is volgens mij veel veiliger dan die goedkope Chinese rommel. Het inbrengen gaat eigenlijk heel
Page:
123

Goede kwaliteit

Apr 14, 2018 by Anonymous
Naam: Lotte • 
Je Mening In één Zin: Goede kwaliteit • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Naturcup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Prima 

Ik heb voor Cups&Zo gekozen omdat ik een cup wilde van echte medische silicone. Dat is volgens mij veel veiliger dan die goedkope Chinese rommel. Het inbrengen gaat eigenlijk heel makkelijk en het is ook makkelijk schoon te maken. Ik ben er zeer tevreden mee.


Heel erg blij mee!

Mar 26, 2018 by Anonymous
Naam: Christine • 
Je Mening In één Zin: Ik wou dat ik dit eerder had geweten • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Ecocup I • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Uitstekend 

Ik kwam een artikel tegen over de menstruatiecup en wilde het zelf ook graag proberen. Ik heb bij Cupsenzo de Ecocup besteld. Het is een soepele cup die je bijna niet voelt. Ik vind het veel gemakkelijker dan tampons en ben er heel erg blij mee. Als ik er eerder van had gehoord dan had ik het zeker gekocht. Ik kan het iedereen aanbevelen.


Lang leve de cup!

Aug 27, 2017 by Anonymous
Naam: Anne • 
Je Mening In één Zin: Wat een gemak! • 
Over Welk Product Gaat Je Review?: Iriscup • 
Hoe Was De Service Van Cups & Zo?: Geweldig 

Eerste menstruatie op vakantie en lang leve de cup! Wat een gemak! 2x per dag plaatsen geen afval.... enkel het uithalen vind ik soms nog wat moeilijk maar zal ook zekeren beteren met de tijd!


Cups & zo 0365450055 Ivoorstraat 16 Almere FL, 1339GS NL 4.8 5.0 45 45 Ik heb voor Cups&Zo gekozen omdat ik een cup wilde van echte medische silicone. Dat is volgens mij veel veiliger dan die goedkope Chinese rommel. Het inbrengen gaat eigenlijk heel